Bli en vältränad racerförare med Gorilla Sports gympaket

Ända sedan Formel 1-VM startade år 1950 fortsätter denna fartfyllda sport vara lika populär och underhållande. Miljontals fans följer Formel 1 på TV varje år, eller närmare bestämt över en halv miljard! Konkurrensen är hård och precis som i vilken annan sport som helst krävs träning och övning för att bli bra.

Kräver en god fysik

Om du själv drömmer om att bli en racerförare är det viktigt att komma i form för att klara av att prestera på toppnivå. I själva verket måste du vara i mycket god fysisk form eftersom ett litet fel kan betyda att du förlorar loppet. I intensiv värme och hög hastighet måste du klara av att kunna göra snabba rörelser i sätet.

Kom igång med ett hemmagym

Det bästa sättet för att komma igång är att börja förbereda ett hemmagym och köpa gymutrustning. På sikt sparar du pengar på att bygga ditt eget hemmagym eftersom ett gymkort kostar hundratals kronor per månad och ackumulerar till tusentals kronor på ett år. Under loppet av 10 år kommer du att betala 60 000 kronor om månadskostnaden ligger på 500 kronor. Lyckligtvis kan du bekvämt fixa ett hemmagym utan att lämna hemmet genom att beställa hem den gymutrustning du behöver – du behöver inte ens leta! På https://www.gorillasports.se hittar du nämligen allt du kan tänkas behöva till ditt hemmagym. Här hittar du allt från löpband och motionscykel för att träna konditionen till hantlar och skivstångspaket för att träna styrka.

Överväg ett gympaket som inkluderar allt

Gorilla Sports erbjuder även gympaket som består av en kombination av flera produkter för hemmaträning. Förslagsvis har du med Multigym TRIGRIP för endast 9 599 kronor ett komplett hemmagym som inkluderar:

  • Bencurl.
  • Benspark.
  • Flyesstation.
  • Kabelstation.
  • Latstation.
  • Skivstång.
  • Vikter och stänger på sammanlagt 100 kilo.

Genom att köpa Multigym TRIGRIP gympaket får du allt du behöver i ett enda köp och slipper lägga tid på att beställa separata produkter. Missa inte denna chans och lägg din beställning idag. Skivstångsstället klarar av en belastning på hela 180 kilo, så det finns gott om utvecklingspotential när du blir starkare och lyfter tyngre.


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *