Köra Gocart för skojs skull

Du behöver inte köra Gocart på tävlingsnivå utan det går lika bra att köra för skojs skull. Runt om i Sverige finns det flera banor du kan hyra under ett par timmar. Det är ett perfekt nöje för att samla kompisgänget, familjen eller företaget. Om ni bara är några stycken som ska köra behöver ni inte alltid boka tid utan kan bara komma in till banan när ni känner för det. Är ni ett större sällskap som ska köra så är det dock bättre att boka hela banan för att kunna köra i lugn och ro. Dessutom brukar ni kunna boka mat och dryck i samband med körningen och göra det till en heldag.

Vad kostar det?

Det varierar från bana till bana och det beror även på hur många personer ni är. De flesta banor har paketpriser ni kan köpa om ni är ett större sällskap eller ett företag. Det enklaste är att du går in på relevant hemsida och ser den uppdaterade prislistan där. Det kan skilja mellan priserna beroende på om ni ska köra med singel eller dubbelcart. En del erbjuder även körpass där du köper flera körtillfällen på en och samma gång. De brukar gälla under ett år och du väljer själv när du vill köra.

Kan alla köra denna form av Gocart?

En del anläggningar har åldersgräns, andra har att du måste vara en viss längd för att få köra. Hör med den anläggning där du vill köra för att se vad som gäller hos dem. Du måste nå fram till pedalerna på ett säkert sätt för att kunna garantera både din och andras säkerhet när du kör.


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *