Mer pengar till gocart med smart element

Om man älskar gocart och vill ha råd med att börja kanske även tävla, kan man spara in en hel del pengar även i de vardagliga tingen. Bor man i ett smart hem med uppkopplade enheter, kan man skaffa sig ett smart element man styr helt från mobilen. På så sätt kan man sänka värmekostnader genom även fjällstyrning via en app, Då kan man också lägga mer pengar på till exempel ett fritidsintresse som gocart med tävlingar.

Smart sätt att spara energi

Att använda fler smarta element i hemmet kan minska värme- och elkostnader markant. Ett smart element går att köpa på Tibber.com där man även kan koppla upp sig mot elsparande abonnemang. Tack vare ett energisparande och smart element, kan man få råd med annat som att ägna just mer tid till gocart. Gocart kostar mer om man ska satsa på tävlingar men ockå utrustning. Det är också viktigt att då satsa på rätt utrustning till gocart för hög personsäkerhet.

Mer pengar till fritidsintresset gocart

När man sänker energikostnaderna hemma tack vare smart element, kan man få ihop en hel del pengar att ha roligt för. Att satsa på gocart kostar med personlig utrustning, samt att hyra banor och bilar. Vill man satsa på en säsong i SM, handlar det om större summor på runt hela 200.000 kronor. Tävlingar kan anordnas på orter över hela Sverige. Då kan man delta i Sydsvenskans Kart Champion Cup med hela 850 deltagare och 7 deltävlingar.

Gocart i Sverige


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *